[etu sivu] [hahmot] [taustaa] [elo kuvat] [vaksi] [ukkm] [fan klub] [uutta] [linkit]

uutta

Tältä sivulta löydät Harmu www home bageen ja Harmu-animaatioihin liittyviä uutisia!


13. lokakuuta 2010
Harmu 19,9 on julkaistu! Edellisen elokuvan julkaisusta ehti kulua peräti kuusi vuotta, mutta tämä aika käytettiin kaksiulotteisten digitaalisten erikoistehosteiden luomiseen uusinta tietotekniikkaa hyödyntäen. Tuloksena on kaksiulotteisen tietokoneanimaation mahdollisuuksia venyttävä teos, joka muistetaan paitsi erikoistehosteistaan, myös syvällisestä kerronnastaan, jonka myötä katsoja todella tutustuu rikollisen sairaaseen mieleen ja häikäilemättömiin tavoitteisiin.
2. heinäkuuta 2009
Harmu-elokuvat ovat tästä lähtien Suomessa laittomia! 1. heinäkuuta 2009 alkaen myös Harmu-elokuvat kuuluvat Valtion elokuvatarkastamon piiriin! Vaihtoehtoja laillisuuteen on siis kaksi: 1. tarkastetaan Harmut ja hankitaan niille ikäraja (maksaa 36 euroa per elokuva) tai 2. maksetaan 800 euroa vuodessa valvontamaksua ja pidetään niillä K18-ikäraja. Kummassakin tapauksessa täytyisi valvoa, etteivät alaikäiset pääse katsomaan elokuvia. Tällä hetkellä näyttää siltä, että äärijehovain kaikkialle ulottuva korruptoiva vaikutus ei kaihda mitään byrokraattisia keinoja laillista yhteiskuntajärjestystä vastustaessaan, mutta Harmu pysyy lujana eikä alistu oppressiivisen hallituksen marionettien hiljentämisyrityksiin. Mestarietsivä Harmulla oli asiaan seuraavanlainen kommentti: "minä olen laki". Hänen assistenttinsa Jaa Män lisäsi: "jaa niin minäkin".
27. joulukuuta 2004
Alternative Party V -tapahtuman mykkäfilmikilpailussa toisen palkinnon saanut Harmu 19,417 on viimein saatu maailmanlaajuiseen levitykseen. Tämä mykkäelokuva on myös ensimmäinen englanninkielinen Harmu-elokuva.
24. helmikuuta 2003
Harmu-kalenteri vuodelle 2003 on ilmestynyt. Ole ajan tasalla, niin Harmukin on!
16. helmikuuta 2003
Harmu is bagk! Mestarietsivän vastuulle lankeaa kaupunkia riivaavan mielipuoliammuskelijan jäljittäminen — ja tietysti rankaiseminen — uusimmassa episodissa Harmu 18,6.
25. elokuuta 2000
Harmu on mukana 2.9. Bio Rexissä ja Gloriassa järjestettävillä Animatricks-animaatiopäivillä, joiden takana ovat Palikka ry ja Rakkautta & Anarkiaa yhteistyössä Helsingin Juhlaviikkojen kanssa. Harmu on läsnä Glorian iltatilaisuudessa, missä on Harmulle omistetussa huoneessa Harmu-elokuvien non-stop-retrospektiivi!
15. kesäkuuta 2000
Mix-lehti on laittanut numerossaan 7/99 julkaistun pienen Harmu-jutun verkkoon, tällä kertaa linkin ja yhden kuvan kera!
3. tammikuuta 2000
Harmun ratkaisu y2k-ongelmaan on Harmun oma kalenteri vuodelle 2000! Tulosta itse seinällesi tyylikäs kalenteri, joka on kuvitettu episodein Harmun ikimuistoisimmista seikkailuista!
25. marraskuuta 1999
Äärijehovat ovat tulleet takaisin! Harmu saa selvitettäväväkseen kauhistuttavan rituaalimurhan uusimmassa episodissa Harmu 17,6!
23. lokakuuta 1999
Lieksassa (yllättäen) ilmestyvä Lieksan Lehti julkaisi varsin kattavan Harmu-aiheisen jutun. Lue koko juttu täältä!
5. lokakuuta 1999
Harmu on viimein saanut oman domain-nimen! Harmu www home bage sijaitsee tästä päivästä lähtien osoitteessa http://www.harmu.net/ ja Tatu Säilyn henkilökohtaiset kotisivut osoitteessa http://kameli.harmu.net/.
4. elokuuta 1999
Johtuen koneen omistajan muutosta ja erinäisistä muista seikoista, Harmu www home bage oli jonkin aikaa alhaalla. Nyt se taas toimii; ja 6.-8.8.1999 Helsingin Hartwall Areenalla pidettävän Assembly '99 tapahtuman kunniaksi on taas julkaistu "uusi" versio Harmu Assemblyillä -animaatiosta, ja siihen on linkki etu sivulta. Tapa(a) Harmu team Assemblyillä pöydässä B5!
7. kesäkuuta 1999
Mix-lehti julkaisi numerossaan 7/99 sivulla 48 seuraavanlaisen jutun Harmusta:
Gif-animaatioelokuvia

Saitko nördetestistä täydet pisteet, mutta haluaisit silti lisätä nörttiystasoasi? Ryhdy tekemään GIF -animaatioelokuvia. Tatu Säily ja Mikko Tuomela ovat tehneet ja koonneet nettisivuillensa aivan loistavia, huonon hyviä piirrettyjä rikoselokuva-animaatioita vanhaan Commodore64 -tyyliin. Piirretyissä seikkailee mesterietsivä Harmu apunaan Jaa Män, Harmun ovela ja taitava apulainen, ratkaisten erilaisia rikospähkinöitä. Kirjoitusvirheitä harkitun täynnä olevissa animaatioissa aseenkäyttö ei ole kiellettyä. Joten heikkohermoiset älköön vaivautuko. Tatu Säilyn erikoisen hyvän huonosta huumoritajusta kertovat mm. mietelauseet: "Ilta on aamu", "Mukaan tuleminen ei naurata" ja "Avaimenperän säilyttäminen muistuttaa".
Sääli vain, että lehti unohti julkaista jutun yhteydessä Harmu www home bagen osoitteen, mutta ehkäpä se korjaa virheensä seuraavassa numerossaan.
11. toukokuuta 1999
Pitkään kysyttyjä Harmu-t-paitoja on nyt saatavilla! Tilausohjeet saa Fan klub-sivulta.
25. huhtikuuta 1999
Harmun www-sivujen kaksivuotissyntymäpäivän kynnyksellä sivuja on päivitetty ja joitain täysin uusiakin sivuja lisätty. Lisäksi linkkikokoelmaa on laajennettu. Kokonaan uusi osio on UKKM, harmumainen FAQ, jota on tarkoitus päivittää tulevaisuudessa säännöllisesti. Taustaa-osiosta pääsee nyt lukemaan tekstiversion OUBS:in huhtikuussa 1998 lähettämästä haastattelusta, jossa kysymyksiin vastailevat Tatu Säily ja Mikko Tuomela. Myös Vaksi koki "puhdistuksen", vanhat vaksit ovat kuitenkin edelleen katsottavissa. Vaksin toiminta jatkuu entiseen tapaan.
10. tammikuuta 1999
Harmun luoja Tatu Säily on saanut valmiiksi omat henkilökohtaiset kotisivunsa. Tatuun, tähän nykyajan multimedia-aikakauden edistyksen ja innovatiivisuuden ruumiillistumaan voi käydä tutustumassa täällä.
14. marraskuuta 1998
Tällä päivämäärällä Entropyn e5v-tapahtumassa Otaniemessä Espoossa näytetään chill-outissa OUBS:lta lainattuja Harmu-elokuvia. TKY ja sen alayhdistykset ovat selvästikin valaistuneet.
26. lokakuuta 1998
Pitkän odotuksen jälkeen uusi Harmu-elokuva on valmis. Uusin episodi, Harmu 16,8, on kaikkien katseltavana elo kuvat -sivulla tästä päivästä alkaen!
27. heinäkuuta 1998
Harmu on läsnä Assembly '98 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Jos saavut paikalle, paikalta J8 löydät Harmu teamin. Muista myös katsoa erityinen Harmu Assemblyillä -animaatio!
3. toukokuuta 1998
Otaniemi Underground Broadcast System (OUBS) on alkanut lähettää Otaniemen alueella näkyvässä ns. kyläverkossa Harmu-elokuvia. Lisäksi on tehty haastattelu (mukana Mikko & Tatu) , joka on jo kerran näytetty ja tullaan esittämään uusintana ensi viikolla.
30. maaliskuuta 1998
Pääsiäisviikonloppuna Harmu tulee kunnioittamaan läsnäolollaan Turussa järjestettävää Alternative Party -tapahtumaa. Tähän liittyvä "mainoskampanja" on nyt aloitettu.
17. maaliskuuta 1998
Wilbur the Fish on lisännyt Harmu www home bagen linkkilistaansa ja samalla ovat Harmu-sivut saaneet oikeuden käyttää Wilbur Approved -giffiä. Tätä huomionosoitusta on syytä arvostaa.

14. maaliskuuta 1998
Vastineeksi ilkeille huomatuksille html-taitojeni tasosta sekä iloisena siitä, että Harmu www home bage yhtenä hyvin harvoista www-sivustoista läpäisi Webin varmaankin tiukimman HTML-validaattorin syynin, laitan sivuille tämän LeHTorin HTML OK -ikonin.

10. maaliskuuta 1998
Growing Pain, sairaan huumorin yhteisö netissä, on antanut Harmulle The Most Painful -palkinnon. Vaikka Harmun uskottavuus ja selkeä ylivertaisuus eivät tarvitse palkintoja ja tunnustuksia, niitä otetaan kyllä ilomielin vastaan.

31. tammikuuta 1998
Vaarallinen kieli oppi virhe havaittu!!!!!
Subject: bage -> page
   Date: Sat, 31 Jan 1998 11:53:19 +0200
   From: "Mikko Merikallio" <merikallio.glass@dlc.fi>
     To: ravel@iki.fi

Sivu on englanniksi page, ei bage, please.

Raimo Suonio

30. tammikuuta 1998
Pitkän odotuksen jälkeeen Harmu-elokuvia voi viimeinkin katsoa suoraan näiltä sivuilta! Vaikka edelleen on suositeltavaa ottaa itselleen alkuperäiset .ANM-tiedostot, tämä mahdollistaa elokuvien katselun esimerkiksi koneissa, joissa Play-ohjelma ei toimi. Käytännössä kaikki selaimet kuitenkin tukevat GIF-animaatioita.
30. tammikuuta 1998
Uudistettujen sivujen suosio on ylittänyt kaikki odotukset. Ehkä syynä on sekin, että www.inet.fi otti Harmun päivän linkikseen. Tilanne kello 9.50 on sellainen, että kävijöitä on ollut 843 ja accesseja harmu.timy.fi:iin yhteensä 21482. Siis suunnilleen yhtä paljon kuin vanhoilla sivuilla vuodessa.
28. tammikuuta 1998
Uudistettu Harmu www home bage avattiin suurelle yleisölle! Aivan uusia osioita ovat Vaksi, Fan klub ja Uutta. Näiden lisäksi lähitulevaisuudessa saattaa tänne ilmestyä vielä jotain aivan uutta ja ihmeellistä...
20. tammikuuta 1998
Jani Eerola teki suuren kulttuuriteon antaessaan Harmun käyttöön osoitteen http://harmu.timy.fi/ (tai http://www.harmu.timy.fi/)! Samalla uusittujen sivujen suunnittelu alkoi.

[sivun alkuun]